Mezedes

Bezorgen & Afhalen Geef u bestelling telefonisch op 03 256 6093. U heeft eventueel de mogelijkheid om deze online af te rekenen. Voor het bezorgen hanteren wij een minimum bestel bedrag van € 40,- en een maximum afstand van 4 km. Wij helpen u graag telefonisch verder met al uw vragen.

Openingstijden/Afhalen/Bezorgen

Vrijdag, Zaterdag & Zondag geopend vanaf 17:00 uur U kunt gerechten afhalen en laten bezorgen. Neem telefonisch contact op om uw bestelling door te geven en reken deze eenvoudig online af met PAYCONIQ. Zodra de betaling is ontvangen gaan wij over tot het bereiden van uw bestelling. Wilt u komen afhalen dan kunt u met de kaart afrekenen indien niet mogelijk vragen wij om contant gepast te betalen. 

Afhalen en Bezorgen

Na 17:00 uur kunt U gerechten afhalen en eventueel laten bezorgen. Bestellingen boven de € 40,- worden bij u thuis bezorgd met een max. afstand van 4 Km.  U kunt uw bestelling telefonisch doorgeven en online afrekenen met PAYCONIQ. Zodra de betaling is ontvangen gaan wij over tot het maken en bezorgen hiervan. Geef bij u bestelling uw adres en naam duidelijk door om misverstanden te voorkomen.

Wij garanderen u een zorgvuldige omgang met uw e-mail en verstrekken deze niet aan derden
Uw e-mail is uitsluitend voor eigen gebruik 

U krijgt max. een e-mail per maand betreffende acties kortingen en speciale avonden

Voert u uw email opnieuw in, dan ontvangt u een e-mail waarin u zich kunt afmelden


Heeft u vragen, neem dan direct telefonisch of per e-mail contact op met
Grieks restaurant Olympia Roosendaal.