Diner & Tapa's

Wij zijn iedere week geopend van Woensdag t/m Zondag vanaf 17:00 uur. Op Woensdag en Donderdag kunt u bij ons A la carte dineren en kiezen uit verschillende héérlijke gerechten. Op Vrijdag, Zaterdag en Zondag serveren wij uitsluitend de Griekse Mezedes Tapas! Hier kunt u onbeperkt genieten van méér dan 60 verschillende Griekse hapjes. Een culinaire belevenis voor iedereen!

Afhalen & Bezorgen

Woensdag t/m Zondag geopend vanaf 17:00 uur Bij ons kunt u gerechten afhalen en laten bezorgen. Bezorging is mogelijk vanaf een minimum bestelbedrag van € 40,- binnen Wuustwezel. Woont u buiten Wuustwezel neem dan telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.  Geef u bestelling gemakkelijk online of telefonisch door en reken contactloos af met PAYCONIQ. Zodra de betaling is ontvangen gaan wij over tot het bereiden van uw bestelling. Wilt u komen afhalen dan kunt u met de kaart afrekenen indien niet mogelijk vragen wij om contant gepast te betalen. U kunt uw auto parkeren op het parkeerterrein van de Hubo 250 m. van ons restaurant. 

Covid-19

Wij wensen u van harte welkom maar natuurlijk met inachtneming van de Corona-maatregelen. Bij bezoek aan ons restaurant verzoeken wij u om binnen te treden met en mondkapje en zowel onze als uw eigen veiligheid te respecteren. Ontsmet uw handen bij binnenkomst en houdt ten alle tijde voldoende afstand. Koorts of griepverschijnselen? Annuleer tijdig uw reservering. Ons team heet u van harte welkom met een grote glimlach. Heeft u vragen over de getroffen maatregelen omtrent Covid-19 neem dan telefonisch contact met ons op. 

Wij garanderen u een zorgvuldige omgang met uw e-mail en verstrekken deze niet aan derden
Uw e-mail is uitsluitend voor eigen gebruikĀ 

U krijgt max. een e-mail per maand betreffende acties kortingen en speciale avonden

Voert u uw email opnieuw in, dan ontvangt u een e-mail waarin u zich kunt afmelden


Heeft u vragen, neem dan direct telefonisch of per e-mail contact op met
Grieks restaurant Olympia Roosendaal.